- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προφυλακιστέοι οι δύο Γερμανοί για τον βιασμό 19χρονης Ισλανδής
Η κοπέλα γνωρίστηκε με τους άνδρες σε μπαρ στη Χερσόνησο Κρήτης
Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο Γερμανοί τουρίστες που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης τουρίστριας στην Κρήτη.
Προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτική και εισαγγελέα κρίθηκαν οι δύο Γερμανοί τουρίστες που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης τουρίστριας στη Χερσόνησο της Κρήτης.
Οι ίδιοι αρνούνται το σε βάρος τους κατηγορητήριο δηλώνοντας στις ανακριτικές αρχές ότι ουδέποτε συνευρέθηκαν μαζί της και πως δεν τη γνωρίζουν. Αν και έγιναν όλες οι ιατρικές εξετάσεις δεν υπάρχει δείγμα DNA και αυτό γιατί έγινε χρήση προφυλακτικού.
Σύμφωνα με το cretapost.gr όλα φαίνεται να συνέβησαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης όταν η 19χρονη Ισλανδή απολάμβανε τις διακοπές της σε μπαρ στη Χερσόνησο. Εκεί, σύμφωνα με την δικογραφία, γνώρισε δύο Γερμανούς ηλικίας 38 και 34 ετών, οι οποίοι λίγη ώρα μετά τη γνωριμία τους την έβγαλαν έξω από το μπαρ και την πήγαν σ’ ένα σκοτεινό δρόμο όπου τη βίασαν κατ’ επανάληψη . Στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ η ίδια η τουρίστρια επέστρεψε σε άθλια κατάσταση στο ξενοδοχείο όπου έμενε.
Η 19χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι δύο Γερμανοί συνελήφθησαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.