- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λυκουρέζος: Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια με τη σύλληψή μου
Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη μαφία του Κορυδαλλού
«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια με τη σύλληψή μου, δεν περίμενα να φτάσω να γίνω συνήγορος του εαυτού μου» δήλωσε ο Λυκουρέζος για μαφία Κορυδαλλού
«Έχασα κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αδυνατούσα να αντιληφθώ γιατί οι αστυνομικές αρχές με κυνηγούσαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας για να με συλλάβουν.Πράγματι δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω στο σημείο να γίνω και συνήγορος του εαυτού μου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ, αναφερόμενος στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».
Όσον αφορά στο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του υποστηρίζει ότι «ήταν παντελώς αδικαιολόγητη με τη δική μου προϊστορία και χωρίς να είμαι ύποπτος φυγής». «Τέτοια δικονομική επιλογή δεν γνωρίζω να έχει υπάρξει στο παρελθόν» προσθέτει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Ερωτηθείς για τη δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα με την οποία τον «καταδίκασε» a priori ως μέλος κυκλώματος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος υπογραμμίζει ότι «ήταν κραυγαλέα άστοχη ως προς τον χρόνο και την ουσία της, και ως εκ τούτου δεν επιδεχόταν ανασκευή. Η δε επιχείρηση αναδίπλωσής της επιβεβαιώνει την αστοχία της πρώτης δηλώσεώς της, ως εκ τούτου δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ της ασκηθείσας αγωγής μου που έχω καταθέσει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο».
Ο κ. Λυκουρέζος σημειώνει ακόμη ότι «η εκτελεστική εξουσία είναι αυτή που επιχειρεί την παρεκτροπή της κοινής γνώμης από τα μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας. Το φαινόμενο αυτό είναι παλαιό, έχει όμως ενταθεί τελευταία μιας και είναι ευθέως ανάλογο με τη σοβαρότητα των θεμάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.