Ελλαδα

Το βίντεο που ανέβασε πριν από τη μοιραία πτώση ο 15χρονος Μάριος

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρίκαλα: Το βίντεο που ανέβασε πριν από τη μοιραία πτώση ο 15χρονος Μάριος
Τρίκαλα: Το βίντεο που ανέβασε πριν από τη μοιραία πτώση ο 15χρονος Μάριος

Ο 15χρονος Μάριος που σκοτώθηκε πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού του κάνοντας παρκούρ είχε ανεβάσει λίγο πριν από τη μοιραία πτώση και βίντεο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο του 15χρονου Μάριου Ψύλλη.

Ο 15χρονος μαθητής του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων βρέθηκε στο κενό από την ταράτσα της 4όροφης πολυκατοικίας, όπου ζούσε με την οικογένειά του κι ενώ γυμνάζονταν με τους φίλους του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε  το περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες μιλάνε για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.

Τραγική ειρωνεία είναι πως δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία πτώση ο Μάριος ανέβασε σε story και βιντεάκι στην προσωπική του σελίδα στο Instagram «ταγκάροντας» τους φίλους του και δείχνοντας πόσο διασκέδαζαν.

Στιγμιότυπο από το βίντεο:

Τρίκαλα: Το βίντεο που ανέβασε πριν από τη μοιραία πτώση ο 15χρονος Μάριος

Σε κατάσταση σοκ φίλοι και οικογένεια

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι φίλοι του παιδιού, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, Κώστας και Ουρανία Ψύλλη, καθώς και τα αδέρφια του Μάνθος και Άννα. 

Ο 15χρονος Μάριος θα κηδευτεί σήμερα Μεγάλη Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα, εκ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 4.30 μ.μ., ενώ η ταφή θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο της πόλης.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Συλλυπητήριο μήνυμα από τους διδάσκοντες και μαθητές του 9ου Γυμνασίου της πόλης: «Συγκλονισμένη είναι η σχολική μας κοινότητα, μαθητές  και καθηγητές, για τον τραγικό θάνατο του Μάριου Ψύλλη, μαθητή της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου. Τη Μ. Δευτέρα, 22-4-2019 και ώρα 17:30, μαθητές και καθηγητές του  Γυμνασίου μας θα παραστούν σύσσωμοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε επίσης και το Σωματείο Καθαριστριών του Ν. Τρικάλων, καθώς η μητέρα του παιδιού είναι σχολική καθαρίστρια: «Το Σωματείο Καθαριστριών & Καθαριστών Νομού Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του χωρίς να υπάρχουν λόγια παρηγοριάς  στην Οικογένεια της συναδέλφου Σχολικής Καθαρίστριας Ουρανίας Ψύλλη  για την απώλεια του γιού της Μάριου Ψύλλη που “έφυγε” τόσο νωρίς.  Όλοι οι συνάδελφοι είναι συντετριμμένοι και  συμπαρίστανται στο βαθύ πένθος της οικογένειας».

Πηγή: trikalavoice.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ