- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μακρή
Ο αλλοδαπός, μαζί με τον 35χρόνο αδερφό του έφθασαν στην Ελλάδα από την Σόφια στις 12 Οκτωβρίου του 2018
Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 31χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον περασμένο Οκτώβριο στη Βούλα.
Ο 31χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία ενώ την περασμένη Παρασκευή είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, για τα οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 10 Απριλίου.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία ο αλλοδαπός, μαζί με τον 35χρόνο αδερφό του, έφθασαν στην Ελλάδα από την Σόφια στις 12 Οκτωβρίου του 2018, δηλαδή 19 ήμερες πριν την εκτέλεση του συμβολαίου. Διέμεναν σε ξενοδοχεία και παρακολουθούσαν τον στόχο τους καταστρώνοντας προσεκτικά το σχέδιο τους, έτσι ώστε να αποκλείσουν και το παραμικρό ενδεχόμενο να γίνει λάθος.
Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρόνου Γιάννη Μακρή, έφυγαν την επομένη μέρα, 1/11/2018, για την Σόφια.
Μετά τη σύλληψη του 31χρόνου το απόγευμα της Τρίτης στη Γλυφάδα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν το κίνητρο της δολοφονίας και να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο ΣτΕ ανέτρεψε τα όσα είχε αποφασίσει στα προηγούμενα στάδια
Λόγω τεχνικού προβλήματος οι πολίτες δεν μπορούν να καλέσουν το «100»
Έρχονται αρκετές βροχές και καταιγίδες
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν πολίτης υπέβαλε αίτημα ανανέωσης διαβατηρίου, προσκομίζοντας την αστυνομική του ταυτότητα, που είχε εκδοθεί το 1972
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου για τον καιρό του Σαββατοκύριακου
Άγνωστο το πώς βρέθηκε στη περιοχή
Στη συνέχεια, άρχισε να κατευθύνεται προς τον Εθνικό Κήπο, όπου χάθηκαν τα ίχνη της
Ο νεαρός φέρει αιμάτωμα μέτριας βαρύτητας και δεν χρήζει χειρουργικής αντιμετώπισης
«Σειρά σου τώρα να αποδείξεις»
«Ο Θεός να χαρίσει υπομονή και παρηγοριά στους συγγενείς και στους φίλους τους», δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης
Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ
Σε εξέλιξη ιστολογικές εξετάσεις μετά τη νεκροψία – Δεν προέκυψε σαφής αιτία θανάτου
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Φωτιά ξέσπασε σε αστικό λεωφορείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη – Επιχείρηση με έξι πυροσβέστες
Εξιχνιάστηκε η επίθεση οκτώ ατόμων στο φράγμα Θέρμης – Δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.