- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μακάβριο: Δύο ακόμη πτώματα σε παραλίες της Ρόδου
Συνολικά τρεις σοροί εντοπίστηκαν σε προχωρημένη σήψη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση με τον εντοπισμό τριών πτωμάτων το τελευταίο 24ωρο σε παραλίες της Ρόδου.
Η αρχή έγινε με τη σορό ενός άνδρα σε παραλία μεταξύ Αφάντου και Κολυμπίων το βράδυ του Σαββάτου. Το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκε το πτώμα ενός ακόμη στην περιοχή Γλύστρα Αφάντου, ενώ το τρίτο πτώμα βρέθηκε λίγο αργότερα στο Φαληράκι, κοντά σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα. Και τα τρία ήταν σε προχωρημένη σήψη.
Σύμφωνα, με πληροφορίες, το πτώμα που εντοπίστηκε στο Φαληράκι, έφερε μαύρο μπουφάν και μαύρη φόρμα, ενώ αυτό στην Αφάντου έφερε κολλεγιακού τύπου μπλούζα, με πράσινα μανίκια και μπλε κορμό, τζιν παντελόνι και κάλτσες.
Την υπόθεση ερεύνα το κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου. Τη Δευτέρα οι σοροί θα εξεταστούν από τον ιατροδικαστή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.