- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ελέγχει ο Σόρος τον Σταθμό Λαρίσης;
Σύμφωνα με τον κ. Σοφιανό, το Ίδρυμα Σόρος ελέγχει, μέσα από τις ΜΚΟ του, το Σταθμό Λαρίσης όπου «κάνει δουλειά με τους μετανάστες»
Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων με το ΚΚΕ, Νίκο Σοφιανό, το Ίδρυμα Σόρος ελέγχει, μέσα από τις ΜΚΟ του, το Σταθμό Λαρίσης όπου «κάνει δουλειά με τους μετανάστες».
Στο voicenews.gr διαβάζουμε:
Αποκάλυψη – «βόμβα» έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, στην εκπομπή «Η Επόμενη Ημέρα» της ΕΡΤ.
Κατήγγειλε όχι μόνο τη συμφωνία των Πρεσπών και τα «σουλάτσα» του Αμερικανού πρέσβη ανά τη χώρα, αλλά και τον σκοτεινό ρόλο του Σόρος στο μεταναστευτικό ζήτημα μέσα στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τον κ. Σοφιανό, το Ίδρυμα Σόρος ελέγχει, μέσα από τις ΜΚΟ του, το Σταθμό Λαρίσης όπου «κάνει δουλειά με τους μετανάστες». Οι ΜΚΟ, είπε ο κ. Σοφιανός, χρησιμοποιούνται από τους δήμους για την επιβολή των πολιτικών τους.
Σε εμάς φυσικά, δεν κάνει καμία έκπληξη…
Όντως, ο κος Σοφιανός κάνει την δήλωση στο 0:27 του παρακάτω βίντεο:
Τον ισχυρισμό είδαμε επίσης στα makeleio.gr, el.gr, alarm.rodos-island.gr, kalikantzarosnews.blogspot.com.
ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ
Στην πραγματικότητα, το Ίδρυμα Open Society Foundations (αναφερόμενο ως «Ίδρυμα Σόρος») δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω στον ίδιο τον Σταθμό Λαρίσης. Η μόνη σχέση του με αυτόν είναι γεωγραφική και συμπτωματική.
Το Δεκέμβριο του 2014 δημιουργήθηκε το Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης. Το Κέντρο διαχειρίζεται ο οργανισμός SolidarityNow, ο οποίος ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations, που συγχρηματοδοτεί και το Κέντρο.
Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενημέρωση για περιορισμό μετακινήσεων τις επόμενες ώρες
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Την ώρα που οι έρευνες των αρμόδιων αρχών και η νομική διαδικασία βρίσκονται σε εξέλιξη
Kινήθηκε για περίπου 300 μέτρα πάνω στις γραμμές
Σύσκεψη Επιτροπής Κινδύνου, κινητοποίηση Περιφερειών
Με φόντο την εισαγγελική έρευνα
Δεδομένου ότι ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα επιχειρησιακά πρωτόκολλα
Σύσκεψη Επιτροπής Κινδύνου, κινητοποίηση Περιφερειών και προειδοποίηση για πλημμύρες, ανέμους και χιόνια- συστάσεις πολιτικής προστασίας
Missing Alert από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» – Φόβοι για τη ζωή του ανήλικου, έκκληση για πληροφορίες
Τέσσερα χρόνια μετά, εκδηλώσεις μνήμης από τη «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022» για τον άτυχο φίλαθλο του Άρη
Κακοκαιρία «εξπρές» την Κυριακή: Ισχυρές βροχές μεγάλης διάρκειας σε μεγάλο μέρος της χώρας
Με δυσκολία η διέλευση οχημάτων μετά την αποκόλληση μεγάλου βράχου – Στόχος η αποκατάσταση έως το μεσημέρι
Επίθεση χωρίς αφορμή μετά το κλείσιμο της φυλακής – υπάλληλος στο νοσοκομείο, συναγερμός την Παρασκευής
Στις 06:05 διακόπηκε η κυκλοφορία Ρέντη–Αθήνα· αποκατάσταση 07:40, μεγάλες καθυστερήσεις
Η νέα φορολογική κλίμακα έφερε μειώσεις παρακράτησης, όμως πολλοί γονείς δεν πήραν το πλήρες όφελος
Τρεις κηδείες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, εξιτήριο για τον 28χρονο – κρίσιμη νοσηλεία δεύτερου τραυματία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.