- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επέστρεψε στη Μυτιλήνη η Ειρήνη Μελισσαροπούλου
Μετά την περιπέτεια που έζησε στο Χονγκ Κονγκ όπου συνελήφθη με κοκαΐνη στη τσάντα της
Στο σπίτι της στη Μυτιλήνη επέστρεψε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το 21χρονο μοντέλο που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη στη τσάντα της.
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου πέρασε 17 ολόκληρους μήνες στη φυλακή, τελικά όμως κρίθηκε αθώα και πριν δύο μέρες έφθασε στην Αθήνα έχοντας δίπλα της τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου.
«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου» δήλωσε η ίδια από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
«Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους γνωστούς και άγνωστους που βοήθησαν και εμένα και την οικογένειά μου υλικά και ηθικά. Τώρα η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω πίσω στη Μυτιλήνη μαζί με την οικογένειά μου, να αρχίσω ξανά τη ζωή μου από την αρχή και να σχεδιάσω το δικό μου το μέλλον» είπε επίσης και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την προσωπική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.
Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε συλληφθεί στις 20 Νοεμβρίου του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγηκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της , κάτι που αποτελεί σοβαρό παράπτωμα και τιμωρείται με πρόστιμο έως 5 εκατ. δολάρια Χονγκ Κονγκ και ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Η ίδια από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι είναι αθώα και στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο φίλος της ήταν εκείνος που έβαλε την κοκαΐνη στις αποσκευές της. «Δεν γνώριζα ότι υπήρχαν ναρκωτικά στην τσάντα» είπε πολλές φορές η 21χρονη, και σε αυτό συνηγόρησε η εξέταση DNA σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχε γενετικό υλικό του μοντέλου στο πακέτο.
Η νεαρή μάλιστα τόνισε ότι δέχθηκε τρεις ελέγχους στις αποσκευές της και ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν στον τρίτο. «Αν γνώριζα ότι ο σάκος περιείχε ναρκωτικά γιατί να μην τον πετάξω;» διερωτήθηκε στο δικαστήριο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.