Ελλαδα

Νέος Κόσμος: Αναπάντητα τα ερωτήματα της οικογενειακής τραγωδίας

Οι κινήσεις της μητέρας που έριξε το παιδί της από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε - Τι κατέθεσε ο σύζυγος και ο αδερφός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
neoskosmos-tragodia
Λουλούδια στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους το 4,5 χρονών κορίτσι και η μητέρα του © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Τα αίτια της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο όπου την περασμένη Τρίτη μία γυναίκα έριξε την μόλις 4,5 ετών κόρη της από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και η ίδια προσπαθούν να εντοπίσουν οι αρχές.

Σήμερα, δύο μέρες μετά την τραγωδία, τα ερωτήματα που δημιουργούνται γύρω από τον λόγο που ώθησαν τη μητέρα να προχωρήσει σε μία τέτοια πράξη παραμένουν αναπάντητα.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το star.gr, o πατέρας προσπάθησε να κάνει τα πάντα για να σώσει τη σύζυγο και το παιδί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν συμβεί το κακό είχε επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά του, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα του καθώς η σύζυγός του είχε κλειδώσει από μέσα με σύρτη. 

Αμέσως χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα και βγήκε στο μπαλκόνι του γείτονα με σκοπό να πηδήξει στο δικό του μπαλκόνι ώστε να σώσει την οικογένειά του. Δεν πρόλαβε όμως. Η σύζυγός του είχε ήδη ρίξει στο κενό το παιδί τους και αμέσως μετά έπεσε και η ίδια.

Όπως φαίνεται η μητέρα είχε σχεδιάσει τις πράξεις της καθώς είχε κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος με σύρτη.

Ο πατέρας μιλώντας στους αστυνομικούς είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί ποτέ για ψυχολογικά προβλήματα. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή οικογενειακή ζωή. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. Ποτέ δε μου είχε εκφράσει κάποιο προβληματισμό, που να με ανησυχήσει. Λίγο πριν γυρίσω στο σπίτι, είχαμε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό, όπως κάθε μέρα. Δεν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά της».

Τα λεγόμενα του πατέρα επιβεβαίωσε και ο αδερφός της γυναίκας ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός έπαθε νευρικό κλονισμό. «Ήταν αγαπημένοι. Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Απ’ όσο ξέρω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή και ήρεμη ζωή, αλλά με αγάπη», φέρεται να είπε ο αδερφός της γυναίκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, λίγο πριν το περιστατικό είχε μιλήσει με την αδερφή του «αλλά δεν μου είπε κάτι, που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτήν την πράξη».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η μητέρα βλέποντας το παιδί να πέφτει πάνω στα δέντρα αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της ώστε να πέσει στο οδόστρωμα για να είναι  ακαριαίος ο θάνατος. Το παιδί έζησε 40 λεπτά περισσότερα από εκείνη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ