Ελλαδα

Σοκαριστική μαρτυρία από την τραγωδία στο Ν. Κόσμο

«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Έκλαιγε και φώναζε τον μπαμπά του»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγωδία στον Νέο Κόσμο
Τραγωδία στον Νέο Κόσμο / © Athens Voice / Κατερίνα Καμπόσου

Την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα στον Νέο Κόσμο, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. Η γυναίκα επιχείρησε να μεταπείσει τη μάνα που πέταξε τελικά το κοριτσάκι της στο κενό πριν πέσει και η ίδια

Σύμφωνα με το protothema.gr, η αυτόπτης μάρτυρας συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακουγόντουσαν οι φωνές. «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι και ρώτησα τη γυναίκα που το κρατούσε τι κάνει και γιατί κρατάει το παιδί έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού. Εκείνη μου απάντησε “δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γυαλιά σου”. Το παιδάκι έκλαιγε και ζητούσε τον πατέρα του». 

Η αυτόπτης μάρτυρας δεν είδε την πτώση του παιδιού, καθώς φρόντισε να αποτρέψει τα δικά της παιδιά από το να δουν τη σκηνή. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης, δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. “Μην το κάνεις. Τι πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ”» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα. «Πήδηξε και εκείνη...»

Η αγωνιώδης προσπάθεια του πατέρα να φτάσει στο διαμέρισμα 

Την ώρα που η μάρτυρας προσπαθούσε να μεταπείσει την αυτόχειρα, ο σύζυγος και πατέρας μόλις είχε φτάσει κάτω από το σπίτι του. Σαν τρελός προσπάθησε να φτάσει στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα του είχε βάλει σύρτη και δεν μπορούσε να μπει. Χτύπησε σε διπλανό διαμέρισμα και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του από εκεί. Δεν πρόλαβε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ