- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λάρισα: Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από επίθεση κουκουλοφόρων
Ένας εκ των δραστών τον χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο
Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό έλαβε χώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr, την περασμένη Τετάρτη στη Λάρισα.
Ένας Λαρισαίος μαθητής λυκείου της πόλης, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλα τύπου full face και μάλιστα μέρα μεσημέρι, σε υπαίθριο χώρο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής της τρίτης Λυκείου, επέστρεφε στο σπίτι του λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Ευρισκόμενος στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου, δέχθηκε πισώπλατα επίθεση από τρία άτομα, τα οποία φορούσαν τις προαναφερθείσες κουκούλες. Μάλιστα, ο ένας εκ των δραστών τον χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ κοντά στο ένα του μάτι και να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύτηκε για μερικές ώρες.
Άγνωστα τα κίνητρα των δραστών, αν και υπάρχουν υπόνοιες για αντίποινα μετά από έναν γεμάτο ένταση μαθητικό αγώνα που είχε λάβει χώρα μεταξύ του λυκείου του θύματος και ενός άλλου σχολείου της Λάρισας.
Άγνωστο παραμένει, αν οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία ή κινήθηκαν νομικά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Πώς γιορτάζεται από τη Σέριφο ως τα Μέγαρα
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.