- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε κατάληψη του κτιρίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησαν το πρωί οι εργαζόμενοι σε αυτό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα συνεχή κρούσματα κλοπών σε βάρος τους κατά την άφιξη ή την αποχώρησή τους από το κτίριο που βρίσκεται στην πλατεία Βάθης.
«Δεχόμαστε επιθέσεις εδώ μπροστά που παρκάρουμε για να μπούμε στη δουλειά μας» δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο υπουργείο.
«Είναι απαράδεκτο, δεν υπάρχει αστυνόμευση. Οι συνάδελφοι είναι στο έλεος του Θεού. Το υπουργείο έχει φύλαξη μόνο τις πρωινές ώρες» πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Άλλοι εργαζόμενοι που μίλησαν κατήγγειλαν, μεταξύ άλλων, «εμένα μου έκλεψαν το κινητό στο σχόλασμα», «είμαστε σε ένα γκέτο», «μου έστησαν καρτέρι για να με κλέψουν», «δέχθηκα επίθεση από έξι άτομα με μαχαίρια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πήρε γρήγορα πολύ μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών
Ο σπουδαίος θεατράνθρωπος πέθανε σε ηλικία 98 ετών
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Πέθανε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, σε ηλικία 98 ετών
Σε ποιους τομείς ζητούνται εργαζόμενοι
Τι δεν θα λειτουργεί
Τι ισχύει με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς
Νέοι, ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στις γειτονιές της Αθήνας
Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.