- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για τη συμπλοκή διακινητών ουσιών μέσα σε συρμό του προαστιακού μεταξύ των σταθμών Μέγαρα και Άνω Λιόσια κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Μάλιστα η εταιρεία καταγγέλλει ότι έχει ζητήσει πολλές φορές τη συμβολή της αστυνομίας χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει κάτι.
Αναλυτικά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει:
Ατυχώς, σήμερα το πρωί, στο δρομολόγιο των 8:59 Κιάτο-Πειραιάς και στο σταθμό των Μεγάρων επιβιβάστηκαν στον Προαστιακό διακινητές απαγορευμένων ουσιών και συνεπλάκησαν, ενώπιον των επιβατών.
Με παρέμβαση του προσωπικού της αμαξοστοιχίας οι δράστες αποβιβάστηκαν στο σταθμό Άνω Λιόσια και αποχώρησαν, όχι όμως πριν δημιουργήσουν την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες μας.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει πολλές φορές ζητήσει την παρέμβαση και αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών, με πιο πρόσφατη αυτή πριν από δύο εβδομάδων, δεδομένου ότι οι εταιρείες security τις οποίες χρησιμοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ- νομικά δεν έχουν δυνατότητα παρέμβασης.
Η Ελληνική Αστυνομία δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων που δυστυχώς ταλαιπωρούν τους επιβάτες μας και δυσφημούν την εταιρεία μας.
Σε κάθε περίπτωση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.