- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Για τη συμπλοκή διακινητών ουσιών μέσα σε συρμό του προαστιακού μεταξύ των σταθμών Μέγαρα και Άνω Λιόσια κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Μάλιστα η εταιρεία καταγγέλλει ότι έχει ζητήσει πολλές φορές τη συμβολή της αστυνομίας χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει κάτι.
Αναλυτικά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει:
Ατυχώς, σήμερα το πρωί, στο δρομολόγιο των 8:59 Κιάτο-Πειραιάς και στο σταθμό των Μεγάρων επιβιβάστηκαν στον Προαστιακό διακινητές απαγορευμένων ουσιών και συνεπλάκησαν, ενώπιον των επιβατών.
Με παρέμβαση του προσωπικού της αμαξοστοιχίας οι δράστες αποβιβάστηκαν στο σταθμό Άνω Λιόσια και αποχώρησαν, όχι όμως πριν δημιουργήσουν την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες μας.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει πολλές φορές ζητήσει την παρέμβαση και αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών, με πιο πρόσφατη αυτή πριν από δύο εβδομάδων, δεδομένου ότι οι εταιρείες security τις οποίες χρησιμοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ- νομικά δεν έχουν δυνατότητα παρέμβασης.
Η Ελληνική Αστυνομία δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων που δυστυχώς ταλαιπωρούν τους επιβάτες μας και δυσφημούν την εταιρεία μας.
Σε κάθε περίπτωση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε πάνω της
Bίντεο καταγράφουν την ορμή του νερού
Τι αναφέρει μάρτυρας - Τα συλλυπητήριά του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.