- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ με σουβλάκια και αποκριάτικες μάσκες (εικόνες)
«Τσικνίζουν» στο πλάι της Βουλής για να μην απολυθούν οι καθαρίστριες
Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και καθαρίστριες από το Δρομοκαΐτειο συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής, ζητώντας την ανανέωση των συμβάσεων τους οι οποίες λήγουν τέλος Αυγούστου.
Λόγω της ημέρας (σ.σ. Τσικνοπέμπτη) έστησαν ψησταριές στην άκρη της Βασιλίσσης Σοφίας και έψησαν σουβλάκια. Σε ένα από τα τραπέζια, μάλιστα, υπάρχει κρασί και άλλα εδέσματα.
Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν μαζί τους πλακ ατ με αποκριάτικα συνθηματα κατά της κυβέρνησης, όπως: «Μασκαράδες, αλλά μας λέγατε το 2014 και άλλα σήμερα». Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δεν λείπουν οι αποκριάτικες μάσκες με τα πρόσωπα των Αλέξη Τσίπρα, Παύλου Πολάκη και Έφης Αχτσιόγλου.
Κάποια στιγμή ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος έβαλε μερικά σουβλάκια σε ένα πιάτο και τα πρόσφερε στους αστυνομικούς που φρουρούν το κτίριο της Βουλής. Ωστόσο, η χειρονομία του αυτή δεν έγινε δεκτή από τον επικεφαλής της αστυνομικής φρουράς.
Με προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο της Λεωφορου Βασιλίσσης Σοφίας.
Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση διαμαρτυρίας...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.