- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε νέο χτύπημα προχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί ο Ρουβίκωνας. Στό στόχαστρο αυτή τη φορά βρέθηκε πολυκατάστημα στην Πειραιώς.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε η αναρχική ομάδα στο διαδίκτυο, περίπου 10 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και βαριοπούλες άρχισαν να χτυπούν με μανία τις γυάλινες πόρτες του πολυκαταστήματος, προκαλώντας ζημιές.
Όπως εξηγεί ο Ρουβίκωνας, ο λόγος που επελέγη το συγκεκριμένο πολυκατάστημα ήταν επειδή πρωταγωνιστεί «μαζί με άλλες φίρμες του κλάδου στην εκβιαστική κατοχύρωση της Κυριακής ως εργάσιμης μέρας. Επιχείρησε να το κάνει στις γιορτές των Χριστουγέννων, επιχείρησε να το κάνει και μετά».
«Άλλοι επιβάλλουν το 9ωρο. Άλλοι κάνουν rotation το προσωπικό που τους φέρνουν οι σύγχρονοι δουλέμποροι («υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού» το λένε στην καθεστωτική γλώσσα). Άλλοι έχουν βάλει στο μάτι πρώτα την Κυριακάτικη αργία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ρουβίκωνας, προσθέτοντας ότι η πίεση από τους εργοδότες συνεχίζεται. «Θέλουν την Κυριακή να μας έχουν στην δουλειά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η όγδοη επίθεση που πραγματοποιεί ο «Ρουβίκωνας» μέσα σε 13 ημέρες, καθώς είχαν προηγηθεί «χτυπήματα» σε πρεσβείες και εταιρείες.
Από την αστυνομία έγιναν οκτώ προσαγωγές. Οι προσαχθέντες εξετάζονται στην Κρατική Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης
Ο άτυχος άνδρας εργάζεται σε κρεοπωλείο
Σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα πρώτα μαθήματα ειδικότητας
Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι
Ένα από τα σημαντικότερα έργα αστικής ανάπλασης της συμπρωτεύουσας
Έξι δεκαετίες μεταρρυθμίσεων, κοινωνικής αμφιθυμίας και ένα νέο ερώτημα που θέτει η τεχνητή νοημοσύνη
Σύσσωμος ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος στον Ιερό Ναό
Τελικά μπορείς να στήνεις σκηνή όπου θέλεις το καλοκαίρι;
Ιστορική στιγμή για τον ελληνικό στρατό και τις Ένοπλες Δυνάμεις
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ - Οι απαντήσεις της ΟΕΦΕ
Όπως είχε υποστηρίξει, τα χρήματα στους λογαριασμούς του προέρχονταν αποκλειστικά από τη νόμιμη αγροτική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές αναμένονται τοπικές μπόρες
Πότε θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.