- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Υποχωρεί η κακοκαιρία - Καταγράφηκαν 120 κεραυνοί σε 10 ώρες
Σε Εύβοια, Κεντρική Στερεά και Νότιο Αιγαίο τα μεγαλύτερα ποσοστά βροχής
Το βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο επηρεάζει τον καιρό της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες, απομακρύνεται πλέον προς τα ανατολικά, με αποτέλεσμα τα φαινόμενα στη διάρκεια της Πέμπτης να υποχωρήσουν και να περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).
Σημαντικά ύψη βροχής από τα μεσάνυχτα έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης καταγράφηκαν από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ/Meteo στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας μας, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να σημειώνονται στην Εύβοια (50 χιλιοστά στη Στενή), στην Κεντρική Στερεά και στο Νότιο Αιγαίο.
Τα φαινόμενα συνοδεύονται από ηλεκτρική δραστηριότητα, κυρίως στο Νότιο Αιγαίο, όπως σε διάστημα περίπου δέκα ωρών καταγράφηκαν 120 κεραυνοί από το δίκτυο ανίχνευσης κεραυνών ΖΕΥΣ του ΕΑΑ/Meteo.
Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένονται ενισχυμένοι σήμερα, φτάνοντας στο Βόρειο και το Δυτικό Αιγαίο τα 7-8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου
Στάσεις εργασίας, κλειστοί σταθμοί και αλλαγές σε όλα τα δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς
Οι επεξηγηματικοί χάρτες του Meteo
Αν, φυσικά, οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν
Συναγερμός στις Αρχές
Η ακαδημαϊκή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Roger Williams
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους
Το δικαστήριο είχε ορίσει για σήμερα την ανακοίνωση περί της ενοχής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Παρά το περιστατικό, το μάθημα συνεχίστηκε κανονικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.