- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ως «γέφυρα φιλίας» μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ αυτοπροβάλλεται το σλαβόφωνο «Ουράνιο Τόξο»
«Παρατράγουδα» λίγες ώρες μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών
«Άιντε και εμείς οι "ανύπαρκτοι" τα μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα, γέφυρα φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος “Ουράνιο Τόξο” με έδρα την Φλώρινα Παύλος Βοσκόπουλος, προκαλώντας λίγες ώρες μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Η ανάρτηση του κ. Βοσκόπουλου, που αποτελεί σχόλιο στη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή, “σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία και θα είναι φίλη μας” κάνει λόγο ευθέως για εθνική Μακεδονική μειονότητα στον ελλαδικό χώρο.
Αργότερα συνέχισε με νέα ανάρτηση όπου περιπεκτικά απεικονίει σε μία φωτογραφία τους κ.κ Τσίπρα και Μητσοτάκη να μιλούν ...Μακεδόνικα.
«Άιντε να μάθουν και λίγα Μακεδονικά...όσοι δεν ξέρουν και θέλουν.
Λοιπόν να βοηθήσουμε συμπολίτες να καταλάβουν...
Ο αριστερά διαβάζετε τί λέει... ;-)
Ο δεξιά λέει "δεν γίνεται"...
Ο αριστερά του ανταπαντάει..."πως δεν γίνεται, γίνεται και παραγίνεται", σε ελεύθερη μετάφραση το νόημα της τελευταίας ατάκας...» έγραψε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη μάχη και ένα ελικόπτερο
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές στις οποίες έχουν καταγραφεί
Το πρώτο οργανωμένο φθινοπωρινού τύπου σύστημα φέρνει βροχές και καταιγίδες
Ποιοι είναι δικαιούχοι του βοηθήματος
Η άδεια για τους γονείς
Βιντεοσκοπούσαν το προσωπικό, έκαναν φασαρία και κάπνιζαν στην τουαλέτα
Θέτει εκ νέου το ζήτημα για αυστηρή επιστημονική τεκμηρίωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.