- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε 27χρονη
Η σφαίρα είχε σφηνωθεί σε σημείο του σώματος της
Παραλίγο τραγωδία από αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε νεαρή κοπέλα κατά την διάρκεια κοσμικής εκδήλωσης σε κέντρο των Χανίων.
Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη. Η κοπέλα σχεδόν δεν κατάλαβε τι της είχε συμβεί με αποτέλεσμα να μην μεταβεί στο νοσοκομείο. Τα πράγματα όμως χειροτέρευσαν όταν άρχισε να έχει αφόρητους πόνους καθώς η σφαίρα είχε σφηνωθεί σε σημείο του σώματος της.
Το Σάββατο πήγε στο νοσοκομείο όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε η ύπαρξη της σφαίρας με συνέπεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η υγεία της πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο, αν και εξακολουθεί να παραμένει νοσηλευόμενη. Όπως ανέφεραν οι γιατροί που την παρακολουθούν η 27χρονη στάθηκε τυχερή γιατί στο σημείο που είχε σφηνωθεί η σφαίρα ήταν δυνατόν να την προκαλέσει μόνιμο σοβαρό πρόβλημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.