- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Άσχημο τέλος είχαν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Πορταριά για ζευγάρι που μάλωσε τα ξημερώματα και έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου που διέμενε, για να καταλήξει στο Νοσοκομείο.
Το νεαρό ζευγάρι, ένας 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη και μία 32χρονη από την Καρδίτσα, έκανε διακοπές στην Πορταριά. Στις 5 σήμερα το πρωί, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 35χρονος φέρεται να ανακάλυψε κάποια «περίεργα» μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 32χρονης, με αποτέλεσμα να μαλώσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη φέρεται να τον χαστούκισε στο πρόσωπο και εκείνος να την έσπρωξε. Η νεαρή γυναίκα, φέρεται να άνοιξε τη μπαλκονόπορτα του δωματίου του 1ου ορόφου και πήδηξε από ύψος τριών μέτρων! Ο άντρας, μάλλον φοβούμενος μην κατηγορηθεί ότι την έσπρωξε, πήδηξε και αυτός.
Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η 32χρονη να υποστεί κακώσεις στην πλάτη, και ο 35χρονος, να σπάσει το πόδι του.
Πανικοβλημένοι οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ για τους τραυματίες και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, που παρέλαβαν το ζευγάρι και τους μετέφεραν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται.
Για το περιστατικό την έρευνα ανέλαβε το Α.Τ Βορείου Πηλίου, ωστόσο, η γυναίκα δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση, με αποτέλεσμα να μη θεωρείται πως υπάρχει αδίκημα.
Πηγή: magnesianews.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.