- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ σε 522 ανέργους, πρώην εργαζόμενους και εργαζόμενους σε επίσχεση αποφάσισαν η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος.
Αναλυτικότερα, οι αποφάσεις αφορούν τις εξής επιχειρήσεις: «ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.» σε 85 άτομα, «Α.Ε.Π.Ι. Α.Ε.» σε 71 άτομα, «ΚΑΠΝΙΚΗ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε.» σε 343 άτομα, «ΑΔΑΜΟΣ ΠΡΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» σε 9 άτομα , «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ» σε 7 άτομα, «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ» σε 7 άτομα, «Α.Ξ.Ε. ΠΛΑΖΑ Α.Ε.» σε 13 άτομα.
Παράλληλα, η κ. Αχτσιόγλου και ο κ. Ηλιόπουλος υπέγραψαν την απόφαση για τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 641,41 ευρώ, σε ανέργους του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα.
Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωσή του, «το υπουργείο θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα και εργαλείο που διαθέτει για την ενίσχυση και τη στήριξη εργαζομένων που επλήγησαν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Πότε έρχονται βροχές και βοριάδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.