Ελλαδα

Χιόνια στα βόρεια της Θεσσαλονίκης - Στα «λευκά» και η Φλώρινα (εικόνες, video)

Κλειστά αύριο, Τετάρτη, τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fflo.jpg
neaflorina.gr

Ελαφρά χιονόπτωση σημειώνεται από το απόγευμα σε περιοχές βόρεια της Θεσσαλονίκης, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Ειδικότερα, χιόνι πέφτει στο Χορτιάτη, στο Ωραιόκαστρο και στο Ασβεστοχώρι, στο δρόμο προς και από το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Legolas Slays the Oliphaunt (6/9) - The Lord of the Rings: The Return of the King Movie (2003) - HD

Αργά το απόγευμα, η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν 3 βαθμοί Κελσίου, στα Γρεβενά 2, στις Σέρρες και στην Ελευθερούπολη Καβάλας 5, στον Πολύγυρο (όπου επίσης χιονίζει) 1, στο Κιλκίς 1, στο Αμύνταιο -1 και στη Φλώρινα -2.

Κλειστά και αύριο, Τετάρτη, τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

flo1.jpg
neaflorina.gr

flo2.jpg
neaflorina.gr

flo3.jpg
neaflorina.gr

Επίσης, στο Αμύνταιο Φλώρινας, με απόφαση του δημάρχου Κώστα Θεοδωρίδη, τα σχολεία θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα από το κανονικό πρόγραμμα. Στην ΠΕ Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα στο δήμο Σερβίων Βελβεντού, τα σχολεία την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο ώρες αργότερα από τη ώρα έναρξης, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τέλος, στον δήμο Κοζάνης, με απόφαση του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, η έναρξη των σχολικών μονάδων θα γίνει μια ώρα αργότερα από το κανονικό πρόγραμμα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ