- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δάσκαλος τηλεφωνούσε σε μητέρα μαθητή και μιλούσε με αισχρόλογα
Καταδικάστηκε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
Δάσκαλος φέρεται να άντλησε από τα αρχεία του σχολείου, όπου ήταν και υποδιευθυντής, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου μητέρας μαθητή, στην οποία τηλεφωνούσε επανειλημμένα μιλώντας με αισχρόλογα.
Η υπόθεση εκτυλίχθηκε πριν από λίγα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της πόλης, όπου ο εκπαιδευτικός καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών με τριετή αναστολή, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Ο ίδιος κατέστη κατηγορούμενος ύστερα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και αυτεπάγγελτη έρευνα της εισαγγελικής Αρχής για παραβίαση απορρήτου. «Επεξεργάστηκε και εκμεταλλεύτηκε κατά τρόπο αθέμιτο και μη νόμιμο δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που εντάσσονται σε σχετικό αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθ' υπέρβαση του σκοπού για τον οποίο αυτά συλλέχθηκαν» αναφέρει το κατηγορητήριο το οποίο τον παρέπεμψε σε δίκη.
Στο ίδιο κατηγορητήριο γίνεται αναφορά για διαρκείς κλήσεις στη γυναίκα, με απόκρυψη τηλεφωνικού αριθμού και μοναδικό σκοπό να τη βρίζει και να της μιλάει χυδαία. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο σε μία μέρα έγιναν 24 κλήσεις σε διάστημα μόλις τριών ωρών.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι πήρε τον αριθμό τηλεφώνου από τον κατάλογο που διατηρεί το σχολείο με τα στοιχεία επικοινωνίας των γονιών, παραδέχθηκε ότι τηλεφώνησε μια μέρα στη μητέρα, διότι εκείνη είχε κάνει αρνητικά σχόλια για τη δουλειά του στο σχολείο, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.