Ελλαδα

Δυσαρεστημένοι στην ΕΛ.ΑΣ. με τους εισαγγελείς για τον Ριχάρδο: Εσείς δώσατε το «πράσινο φως»

Κάλυψη στην αστυνομία από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rixardoss.jpg
© ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Δυσαρέσκεια επικρατεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του τηλεπωλητή και ιδιοκτήτη αλυσίδας ενευχροδανειστηρίων Δημήτρη Ριχάρχδου Μυλωνά. Αν κι επισήμως, Κατεχάκη δεν κάνει κανένα σχόλιο για τις κινήσεις της Δικαιοσύνης, πηγές του υπουργείου, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στην ΕΛ.ΑΣ. διεμήνυσαν ότι για την πρόοδο της δικογραφίας υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια. 

Σύμφωνα με το σχετικό non paper, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την επιχείρηση μετά από την έγκριση που πήραν από τους εισαγγελείς, οι οποίοι είχαν γνώση της υπόθεσης. Οι εισαγγελείς είχαν επί της ουσίας τον έλεγχο όχι μόνο στην αρχή, αλλά και σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, όπως αναφέρουν οι «κύκλοι».

Αναλυτικά το non paper: Για την πρόοδο της δικογραφίας υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια. Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά το «πράσινο φως» των εισαγγελέων, οι οποίοι προηγουμένως ενημερώθηκαν για το σύνολο του προανακριτικού υλικού της δικογραφίας, συγχαίροντας μάλιστα τόσοι οι ίδιοι, όσο και η αρμόδια ανακρίτρια τους αστυνομικούς για τον άρτιο χειρισμό της υπόθεσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ