Συνελήφθη στον Νέο Κόσμο δραπέτης φυλακών
Και μια γυναίκα κατηγορούμενη για παράνομη οπλοφορία, πλαστογραφία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν, στο Νέο Κόσμο, ένας 39χρονος δραπέτης φυλακών και μία 35χρονη, κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, καθώς και για πλαστογραφία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, κατείχαν, μεταξύ άλλων: Πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 14 φυσίγγια, περίστροφο το οποίο έφερε 6 φυσίγγια στο βυκίο, 3 αμυντικές χειροβομβίδες, 2 χειροβομβίδες κρότου λάμψης, Πλαστό δελτίο ταυτότητας, 55 ναρκωτικά δισκία, κουκούλες και γάντια.
Σημειώνεται, ότι ο 39χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες, εκβίαση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματική βλάβη, ενώ εξέτιε ποινή φυλάκισης. Έλαβε, όμως, εξαήμερη άδεια στις 7 Ιουνίου 2018, την οποία παραβίασε και από τότε αναζητείτο ως δραπέτης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.