- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πλημμύρες «έπνιξαν» τη Λέσβο: Απεγκλωβίστηκαν στο παρά πέντε κάτοικοι (εικόνες, video)
Τεράστια τα προβλήματα από τις καταρρακτώδεις βροχές
Ολονύχτιο θρίλερ έζησαν οι κάτοικοι της Λέσβου σε πολλές περιοχές του νησιού, από τις καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε σπίτια, οδικό δίκτυο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν πολλούς ανθρώπους που κινδύνεψε ακόμα και η ζωή τους.
Μία γυναίκα προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό της κάθετα ένα δρόμο που είχε πλημμυρίσει από παρακείμενο ποτάμι. Αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και η ίδια είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. Απεγκλωβίστηκε έπειτα από παρέμβαση της Πυροσβεστικής.
Ο ιερέας του Παλαιοκήπου εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του το οποίο πλημμύρισε και χρειάστηκε και εκεί η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να τον απεγκλωβίσουν.
Αίσιο τέλος είχε και η περιπέτεια μίας οικογένειας επίσης στον Παλαιόκηπο που τα μέλη της είχαν εγκλωβιστεί από το νερό μέσα στο σπίτι τους και οι πυροσβέστες του έβγαλαν έξω με ασφάλεια.
Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Λέσβου, αλλά και πολλές εθελοντικές ομάδες, έχουν τεθεί σε συναγερμό προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.