- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΕΔΕ για τη συμπεριφορά των αστυνομικών στη σύλληψη του Ζακ Κωστόπουλου
Μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών
Εξελίξεις και στην εσωτερική έρευνα που γίνεται στην Αστυνομία για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, έφερε το πόρισμα των ιατροδικαστών που συνδέει την αιτία θανάτου του 33χρονου με τα χτυπήματα που δέχτηκε.
Μετά την ολοκλήρωση και τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, η προκαταρκτική εξέταση που είχε διαταχθεί αρχικά για τη συμπεριφορά των αστυνομικών που συμμετείχαν στην σύλληψη του Ζακ, αναβαθμίστηκε πλέον σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).
Οι εννέα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών που εμπλέκονται στην υπόθεση, τέθηκαν αυτομάτως στη διάθεση του επιτελείου της ΓΑΔΑ, εωσότου ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.
Σημειώνεται ότι, αρχικά η προκαταρκτική εξέταση είχε ανατεθεί σε αστυνομικό διευθυντή, στη συνέχεια δόθηκε σε έμπειρο ταξίαρχο, ο οποίος όμως αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις και τώρα την ΕΔΕ χειρίζεται άλλος ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.