- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επ' αυτοφώρω πιάστηκαν οι διαρρήκτες των βορείων προαστίων
Ένα δίμηνο άδειαζαν σπίτια σε Μαρούσι, Χαλάνδρι και Νέα Ιωνία
Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθησαν, στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, τρεις αλλοδαποί την στιγμή που επιχειρούσαν να εισβάλουν σε οικία στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο, εντόπιζαν οικίες στο Μαρούσι, το Χαλάνδρι και τη Νέα Ιωνία, από τις οποίες απουσίαζαν οι ένοικοι και στη συνέχεια παραβίαζαν τις πόρτες και εισέβαλαν στο εσωτερικό τους.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, ενώ από την έως τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.