- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η σεισμική δραστηριότητα δεν σταματά στο Ιόνιο, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας — στις 04:44 — οι σεισμογράφοι κατέγραψαν μια σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, αναφέρει ανακοίνωση το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 70 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Ζακύνθου και 287 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της Αθήνας, κατά την ίδια πηγή.
Η Ζάκυνθος δοκιμάστηκε στα τέλη του Οκτωβρίου από μια ισχυρή σεισμική δόνηση 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία πάντως προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές. Έκτοτε, η σεισμική δραστηριότητα παραμένει έντονη στο Ιόνιο πέλαγος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται και αύριο οι έντονες βροχοπτώσεις
Η ενημέρωση του Λιμενικού
Σοβαρές καταστροφές σε ζωικό κεφάλαιο και υποδομές από το πέρασμα της κακοκαιρίας
Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου
Όσα τόνισε η Μαρία Σάκκαρη για τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Έσπασε το πίσω τζάμι του λεωφορείου μετά από σύγκρουση
Πυρκαγιά σε πολυκατοικία από κεραυνό και εκτροπές αεροσκαφών λόγω νεροποντής
Γλίστρησε και έπεσε από μεγάλο ύψος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Ηλίας Στύλος, ο street artist γνωστός μέσα από το ψευδώνυμο «Hayate», είπε το δικό του τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή
Το νησί με τη μικρότερη μείωση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.