- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Λεμπιδάκης δώρισε στην ΕΛ.ΑΣ. 30 περιπολικά (εικόνες)
Υπό βροχή και σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα η τελετή παράδοσης
Υπό βροχή και σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης των 30 περιπολικών που δώρισε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στην ΕΛ.ΑΣ., ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους χειρισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας στην υπόθεση της πολύμηνης απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, των επικεφαλής της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων, ενώ παρόντα ήταν και τα μέλη της οικογένειας Λεμπιδάκη.
Τα 30 οχήματα τίθενται στη διάθεση των αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης και θα βελτιώσουν σημαντικά το περιβάλλον ασφάλειας, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών.
Στη σημερινή εκδήλωση παρευρέθηκαν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, με μέλη της οικογένειας του.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο πεσόντων της Ελληνικής Χωροφυλακής κατά τη Μάχη της Κρήτης.
Πηγή: cretapost.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Φτάνουν έως και 9 μποφόρ
Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.