- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών: Στη φυλακή αστυνομικός γιος πρώην ευρωβουλευτή και άλλοι 4
Καταζητούνται δύο ακόμα πρόσωπα
Στην φυλακή οδηγούνται ο αστυνομικός και άλλοι τέσσερις συγκατηγορούμενοί του, στην υπόθεση της δράσης του κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Αττική, την Θεσσαλία και την Πελοπόννησο, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Διαφθοράς.
Μετά από πολύωρη διαδικασία που διήρκησε πάνω από δώδεκα ώρες, ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά κατηγορουμένων για συμμετοχή στο κύκλωμα, με τους πέντε από αυτούς να κρίνονται προσωρινά κρατούμενοι.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν για δύο κατηγορούμενους, έναν 45χρονο από την Σπάρτη και μία 34χρονη, ότι μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Επιπλέον επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση χιλίων ευρώ στον καθένα.
Όλοι οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται την δράση που τους αποδίδεται στην ογκωδέστατη δικογραφία, με την πλειονότητα τους να υποστηρίζει πως είναι χρήστες και όχι έμποροι ναρκωτικών. Αυτό φέρεται να ανέφερε στην ανακρίτρια και ο 31χρονος γιος πρώην ευρωβουλευτή με καταγωγή από την Θεσσαλία. Ο κατηγορούμενος αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται πως είχε εισχωρήσει στο κύκλωμα εν αγνοία των ανωτέρων του, με σκοπό να καταφέρει να το εξαρθρώσει.
Στην υπόθεση είναι εμπλεκόμενος άλλος ένας αστυνομικός, ενώ καταζητούνται δύο πρόσωπα, ο ένας εκ των οποίων φαίνεται να είχε αρχηγικό ρόλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Στο μικροσκόπιο κτηνοτροφική μονάδα
Αναμένονται να κυμανθούν από 45 έως 60 λεπτά μετά τις 15:00
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Προειδοποίηση προς τους κατοίκους από τον πρόεδρο της κοινότητας
«Δεν λάβαμε ποτέ χρήματα» υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι
Σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.