- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αυτοί είναι οι 4 τραυματίες αστυνομικοί (εικόνες)
«Δολοφονική από τους "γνωστούς και χαϊδεμένους"»
«Δολοφονική από τους "γνωστούς και χαϊδεμένους"» χαρακτηρίζει την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Ομόνοιας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, δίνοντας στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των τραυματιών, ενώ παράλληλα καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.
Η ανακοίνωση:
Όλοι αύριο (σ.σ. σήμερα) Τρίτη ώρα 12.00 στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας για την δολοφονική επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας.
Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους «γνωστούς και χαϊδεμένους» εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια; Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπηρεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηρων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν. H Ένωση Αθηνών αύριο 16 Οκτωβρίου & ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση. Ήταν η πρώτη «επιτυχημένη» μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι' αυτό μάλλον «σουλάτσαραν» ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιες (οι πεζές) και έγιναν πράξη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.