- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπό έλεγχο φαίνεται να έχει τεθεί η πυρκαγιά στη περιοχή ανάμεσα σε Λέτρινα και Σαρακίνα στη Σπιάτζα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.
Σύμφωνα με το patrisnews, οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο, μαζί με τη συνεισφορά των εναέριων μέσων, κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς, η οποία ωστόσο νωρίτερα «έγλειψε» τα πρώτα σπίτια του οικισμού, χωρίς όμως να προκλήθεί μεγαλύτερη καταστροφή.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν καεί μερικές στάνες και μια παλιά αποθήκη
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νέο πύρινο μέτωπο, το οποίο αντιμετωπίστηκε άμεσα, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, πάλι στον Πύργο, αυτή τη φορά στο Επιτάλιο, στο ύψος του Ποτοκίου.
Υπό μερικό έλεγχο #τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Σπιάτζα του δήμου Πύργου.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 28, 2018
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.