- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εγνατία - 65χρονος πήγαινε ανάποδα, του έκαναν σήμα και τους χαιρετούσε
Τέσσερα περιπολικά έσπευσαν στην περιοχή από διαφορετικές κατευθύνσεις και προσωρινά έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας
Χάρη στην καλή τύχη και στην άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα όταν οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Εγνατία οδό. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου στο τμήμα της Εγνατίας οδού μεταξύ κόμβου Κουλούρας και κόμβου Νησελίου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Ο 65χρονος οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου μπήκε στην Εγνατία οδό από τον κόμβο της Κουλούρας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκης, αλλά στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα αναφέρεται ότι στα σήματα οδηγών, αλλά και της αστυνομίας, αντιδρούσε χαιρετώντας.
Μόλις αναφέρθηκε το γεγονός σήμανε συναγερμός στην αστυνομία. Τέσσερα περιπολικά έσπευσαν στην περιοχή από διαφορετικές κατευθύνσεις και προσωρινά έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στο κόμβο Νησελίου για την αποφυγή ενδεχόμενης σύγκρουσης με τον αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο. Τελικά τα περιπολικά ακινητοποίησαν το αντίθετα κινούμενο όχημα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, 65 ετών, κάτοικος Κουλούρας.
ΠΗΓΗ: verianet.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό νησί
Ο «στρατηγός άνεμος» εξακολουθεί να έχει τον τελευταίο λόγο, δήλωσε ο μετεωρολόγος
Πότε αναμένεται η αποκατάσταση
Οδηγίες προστασίας προς τους πολίτες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και χαλάζι
Διακόπτεται προσωρινά και η κυκλοφορία στο τμήμα Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά-Μοσχάτο της γραμμής 7
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.