- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λέσβος: Επιτέθηκαν σε 9χρονη επειδή την πέρασαν για προσφυγόπουλο
Φορούσε στο κεφάλι μαντήλι και βρισκόταν στην αυλή εκκλησίας
Επίθεση δέχθηκε ένα εννιάχρονο κορίτσι, ελληνικής καταγωγής, που φορούσε στο κεφάλι μαντήλι και βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα της Μυτιλήνης «ΕΜΠΡΟΣ», το εννιάχρονο κοριτσάκι που στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί, δέχθηκε την επίθεση τεσσάρων ανδρών οι οποίοι νόμισαν ότι είναι προσφυγοπούλα.
Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία επελήφθη του γεγονότος δεν προχώρησε όμως αυτεπάγγελτα ούτε στην προσαγωγή των τεσσάρων, αφού «ζήτησαν συγνώμη» και η μητέρα της εννιάχρονης δεν κατέθεσε εναντίον τους μήνυση.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, εδώ και περίπου ένα μήνα, στα χωριά της Γέρας έχουν συγκροτηθεί οργανωμένες διαδικτυακά, αυτοαποκαλούμενες «ομάδες περιφρούρησης» που ελέγχουν σπίτια των χωριών για την πιθανότητα εγκατάστασης αιτούντων άσυλο σε αυτά. Μάλιστα σε μια περίπτωση, παρόντων αστυνομικών, εκκένωσαν ένα σπίτι στο οποίο στεγάζονταν, από δυο Τσέχες αλληλέγγυες, πέντε Αφρικανοί αιτούντες άσυλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σχεδιαστής μόδας αναδημοσίευσε ανάρτηση της δημοσιογράφου Γκρέτας Χριστοφιλοπούλου
Η δημοσιογράφος μεταφέθηκε στο νοσοκομείο
Ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.