- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραλίγο «ντου» και στον Λευκό Πύργο
Προσήχθησαν 4 με 5 άτομα πριν εισβάλλουν στο κτίριο για να πετάξουν φέιγ βολάν
Στην προσαγωγή ατόμων, που σύμφωνα με την Αστυνομία επιχείρησαν να ανέβουν στον Λευκό Πύργο προκειμένου να πετάξουν φέιγ βολάν, προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 4 με 5 άτομα τα οποία οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Ερευνάται εάν συνδέονται με το περιστατικό που προηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΒΒΕ στα Λαδάδικα, όπου ανέβηκε ολιγομελής ομάδα αναρτώντας πανό και πετώντας επίσης φέιγ βολάν.
Η παραπάνω ενέργεια αποδόθηκε σε μέλη της αυτοαποκαλούμενης αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» και της «Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης», ενώ σχετικό βίντεο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.