- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έπιασαν τα φτυάρια Καμίνης και Πάιατ (εικόνες)
Σηματοδοτώντας την έναρξη των έργων ανακαίνισης στην αμερικανική πρεσβεία
Τα έργα ανακαίνισης του κτιρίου της αμερικανικής πρεσβείας εγκαινίασαν από κοινού το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ.
Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε με τα φτυάρια ανά χείρας και με προστατευτικά κράνη στο κεφάλι, να ποζάρουν χαμογελαστοί. Τα έργα θα διαρκέσουν 5 χρόνια.
Η αμερικανική κυβέρνηση έχει συνάψει σύμβαση με την εταιρεία Caddell Construction με έδρα τις Η.Π.Α. για την ανακαίνιση και αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου της αμερικανικής πρεσβείας «Chancery», το οποίο σχεδιάστηκε από τον Walter Gropius και εγκαινιάστηκε στις 4 Ιουλίου 1961.
Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, η περιοχή του πάρκου κατά μήκος της οδού Γέλωνος θα παραμείνει κλειστή για το κοινό. Μετά την αποπεράτωση, ο χώρος θα ανοίξει εκ νέου για τους κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας.
Η ανακαίνιση της πρεσβείας σηματοδοτεί την επιθυμία των ΗΠΑ για εμβάθυνση της συμμαχίας με την Ελλάδα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρέσβης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φωτιά καίει από το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, πυκνά δάση πεύκης και ρόμπολου μέσα σε ζώνη του δικτύου Natura 2000
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Εντοπίστηκε στην πρασιά ξενοδοχείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.