- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε αναστολή των απεργιακών της κινητοποιήσεων προχώρησε σήμερα η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), μετά τη νέα πρόταση του ΣΕΕΝ για χορήγηση αύξησης 2%, τόσο για τη Συλλογική Σύμβαση των Ακτοπλοϊκών όσο και των Μεσογειακών - Τουριστικών πλοίων, για το έτος 2018, αναδρομικά από 1-1-2018.
Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΠΝΟ «με την πρόταση του ΣΕΕΝ ικανοποιείται εν μέρει το αίτημα της Ομοσπονδίας για ουσιαστικές αυξήσεις, ωστόσο οι ναυτεργάτες, παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή, περιμένοντας χειροπιαστές λύσεις από τους κυβερνώντες και την εργοδοσία για την επίλυση και των λοιπών προβλημάτων του κλάδου σύμφωνα με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας».
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τροποποιήσεις ή αλλαγές των δρομολογίων.
Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες αρχίζουν τα δρομολόγια άμεσα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.