- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε αναστολή των απεργιακών της κινητοποιήσεων προχώρησε σήμερα η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), μετά τη νέα πρόταση του ΣΕΕΝ για χορήγηση αύξησης 2%, τόσο για τη Συλλογική Σύμβαση των Ακτοπλοϊκών όσο και των Μεσογειακών - Τουριστικών πλοίων, για το έτος 2018, αναδρομικά από 1-1-2018.
Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΠΝΟ «με την πρόταση του ΣΕΕΝ ικανοποιείται εν μέρει το αίτημα της Ομοσπονδίας για ουσιαστικές αυξήσεις, ωστόσο οι ναυτεργάτες, παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή, περιμένοντας χειροπιαστές λύσεις από τους κυβερνώντες και την εργοδοσία για την επίλυση και των λοιπών προβλημάτων του κλάδου σύμφωνα με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας».
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τροποποιήσεις ή αλλαγές των δρομολογίων.
Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες αρχίζουν τα δρομολόγια άμεσα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.