- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εικόνες: Καμένα φορτηγά βγαίνουν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Επίσκεψη Κουβέλη στην Ακτή Ξαβερίου
Συνέχισαν σήμερα για δεύτερη μέρα την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο γκαράζ του «Ελευθέριος Βενιζέλος» δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία εστία καίει ακόμη στην αριστερή πλευρά, κοντά στην πλώρη του τρίτου γκαράζ, ωστόσο η γενική εικόνα σήμερα είναι καλύτερη.
Η Πυροσβεστική, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που ακολουθούν, κατάφερε σήμερα να βγάλει και αρκετά οχήματα από τα γκαράζ του πλοίου. Κάποια από αυτά, κυρίως φορτηγά υπέστησαν ζημιές.
Κουβέλης: Μέσα στην μέρα θα ολοκληρωθεί η επιχείρηση
To «Ελευθέριος Βενιζέλος» επισκέφθηκε στην Ακτή Ξαβερίου, στο λιμάνι του Πειραιά, ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον απερχόμενο υπουργό, Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας, Νεκτάριο Σαντορινιό.
Ο υπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση στο πλοίο από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε δηλώσεις του τόνισε: «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άψογο θα έλεγα, την παρέμβασή της και τη δουλειά της. Πολλά αυτοκίνητα έχουν εξέλθει χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα ή σημαντική ζημιά. Ενδεχομένως κάποια από τα οχήματα που είναι στο βάθος του γκαράζ να έχουν υποστεί ζημιά ή να έχουν και κάποια μορφή καταστροφής. Το σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε απώλειες, δεν είχαμε τραυματισμούς, όλοι οι επιβάτες με το πλήρωμα έχουν ακεραιότητα σωματική και δεν έχει πάθει κανείς τίποτα».
«Θέλω να επαναλάβω τη σημαντική παρέμβαση της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος, αλλά και του πληρώματος του πλοίου. Η κλίση του σκάφους είναι σε επιτρεπτά όρια, περίπου στις 6 μοίρες από ότι ενημερώθηκα, και δεν υπάρχει ζήτημα ρύπανσης της θάλασσας και αυτό είναι επίσης σημαντικό. Πιστεύω ότι εντός της σημερινής ημέρας θα έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση στο πλοίο» πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κοντά στον ΧΥΤΑ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Ποια αιτήματα απορρίφθηκαν
Τον εντόπισαν στη Φλώρινα
«Φρόντισε τα δύο μωβ να τακτοποιηθούν τώρα»
«Με τη δημόσια υγεία στην Αττική δεν παίζουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αποσπούσε παράνομα ευρωπαϊκές ενισχύσεις - 8 συλλήψεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.