- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξύπνησε χωρίς ρεύμα και νερό η Ύδρα
Πλοίο με δύο γεννήτριες καταφθάνει στο νησί - Άγνωστο πού οφείλεται το μπλακ άουτ
Ευθύνες κατά παντός υπευθύνου ζητά για το μπλακ άουτ στην Ύδρα ζητά να αποδοθούν ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κουκουδάκης.
Η Περιφέρεια Αττικής το βράδυ της Κυριακής ζήτησε την κήρυξη του Δήμου Ύδρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Ο κ. Κουκουδάκης δήλωσε στο ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6» ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε στο νησί το πρώτο υδροφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και ότι καθ' οδόν βρίσκεται πλοίο με δύο γεννήτριες.
«Στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε στην Ύδρα το πρώτο υδροφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ βρίσκεται καθ' οδόν και πλοίο με δύο γεννήτριες. Έχει βρεθεί και το σημείο για να προσεγγίσουν. Ο δήμος μας θα στραφεί νομικά κατά του ΔΕΔΔΗΕ. Εκτιμάται ότι γύρω στις 10 το πρωί το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί. Πρέπει να εντοπιστεί το σημείο και η αιτία της βλάβης. Συνιστώ ψυχραιμία», δήλωσε ο δήμαρχος της Ύδρας.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η διακοπή της ηλεκτροδότησης προκάλεσε πολλά προβλήματα σε επιχειρήσεις του νησιού.
Το νησί παραμένει χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυνάμεις τις Πυροσβεστικής στο σημείο
Μέσα στη χρονιά θα εφαρμοστεί και απαγόρευση των κινητών στα σχολεία, ακόμα και για εκπαιδευτικούς σκοπούς
Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα φαινόμενα
Πότε λέμε «Χρόνια Πολλά» στον Γιώργο και στη Γεωργία
Χωρίς ρεύμα η ευρύτερη περιοχή - Αναβάλλεται προσωρινά η συνέντευξη Τύπου για τη Λέσβο
Η παράταξη - νέα είσοδος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Τα απαιτούμενα προσόντα και οι δύο «κόφτες»
Οι ημερομηνίες που ολοκληρώνονται τα μαθήματα σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια
Στήθηκε επιχείρηση από το Λιμενικό για τη διάσωσή τους
Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λόγων των εμπρηστικών δηλώσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
«Θα ήθελα κάτι βίγκαν, με λίγες θερμίδες και χωρίς λακτόζη»
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.