- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Στις 22.10 ήρθε το νεκρό βρέφος στο Παίδων
Πριν πάει ο Τσίπρας δηλαδή στο Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλάνδι
Επικαλούμενος το βιβλίο καταγραφής νεκρών του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ότι έχει καταγραφεί στις 22.59 πως το αβάπτιστο βρέφος 6 μηνών που πέθανε στη φωτιά «αεροβαπτίστηκε, πήρε όνομα και πήγε στο νεκροθάλαμο».
Σημειώνεται πως στις 22.10 της ίδιας νύχτας, καταγράφεται στο βιβλίο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου πως έφτασε στο Αγία Σοφία το βρέφος χωρίς σημάδια ζωής. Εκεί, του κάνουν διαδικασία ανάνηψης αλλά με αποτυχία.
«Στις 22:10 προσήλθε στο νοσοκομείο άγνωστο βρέφος από την περιοχή Μάτι και από κάτω γράφεται η λέξη θάνατος. Στο βιβλίο νεκρών έχει καταγραφεί ότι ότι προσεκομίσθη ένα βρέφος 6 μήνων άσφυγμο, απνοϊκό με συνοδεία διασωστών από την περιοχή της Νέας Μάκρης . Εκλήθη η ομάδα από τις ΜΕΘ που κάνει τις διασωληνώσεις και επί μισή ώρα προσπάθησε να το επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα» είπε ο κ. Γιαννάκος.
Τις πληροφορίες του κ. Γιαννάκου επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δημοσθένη Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 «το παιδί που κατέληξε ήρθε γύρω στις 10 το βράδυ». Όπως είπε από τις 18:30 το απόγευμα εκείνης της ημέρας ερχόντουσαν παιδιά από το Μάτι με την πρώτη διακομιδή, ένα παιδί με εγκαύματα, να έχει γίνει στις 20:00».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.