Ελλαδα

Μπασκετμπολίστας διοργάνωσε διαδικτυακό κάλεσμα στο Σύνταγμα για τους νεκρούς στο Μάτι (video)

Για απόψε το βράδυ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mati-kamena-pyrkagia-fwtia.jpg
© Eurokinissi / ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Η πρωτοβουλία του 39χρονου μπασκετμπολίστα Γιάννη Γκαγκαλούδη για «Μια Συγγνώμη Από Εμάς Σε Σας Εκεί Ψηλά…» βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ραντεβού ορίστηκε για τις 9 απόψε το βράδυ.

Ο 39χρονος με ανάρτησή του στα social media ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο, να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος, κρατώντας αναμμένα κεριά, ώστε να «φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν».

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής: Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα... Να κάτσουμε απλά σιωπηλά... Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα “και εγώ μέσα είμαι”. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz...  Σας ευχαριστώ», ανάφερε το αρχικό μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Προς το παρόν, 1800 πολίτες έχουν δηλώσει πως θα πάνε σίγουρα και 5.100 πως ενδιαφέρονται.

Για αν συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία «Ένα Συγγνώμη Από Εμάς Σε Σας Εκεί Ψηλά», πατήστε ΕΔΩ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ