- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη ΔΕΘ με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη
Σε ποιον ανήκει η πρωτοβουλία
Με ένα συλλαλητήριο – συναυλία θα υποδεχτούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα οι Θεσσαλονικείς την ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο για τη Μακεδονία υπό τους ήχους της ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη.
Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στον Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, βασικό συντελεστή της διοργάνωσης των πετυχημένων συλλαλητηρίων της Αθήνα και της Θεσσαλονίκης. Ως σημείο διεξαγωγής της συναυλίας επιλέχτηκε το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, o Φορέας Ανένδοτου Αγώνα θα ανακοινώσει τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου εντός των επόμενων ωρών. Οι διοργανωτές, πριν ανακοινώσουν τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, ήρθαν σε συνεννόηση με την πλειοψηφία των φορέων που ασχολούνται με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρισκόμαστε μία ανάσα από την 25η Μαρτίου
Η πρώτη εκτίμηση από τον Γιάννη Καλλιάνο
Οι 4 άξονες μέτρων που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών
Τι είναι το νέο Ψηφιακό Μητρώο Ακινήτων της ΑΑΔΕ
Διαμαρτυρία από τους κτηνοτρόφους του νησιού με μπλόκο στον κόμβο στη Λάρσο
Ο ψηφιακός χάρτης - οδηγός για σημεία φιλικά προς άτομα στο φάσμα του αυτισμού
Οι μάρτυρες ξεπερνούν τους 352
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Καθυστέρηση απόπλου με 673 επιβάτες - Σε επιφυλακή οι αρχές για ασφαλή αποκατάσταση
Δώδεκα μαυρόγυπες δηλητηριάστηκαν στον Έβρο, οι εννέα ήδη νεκροί και έντονη ανησυχία
Προφυλακίστηκε ο 19χρονος για την αιματηρή υπόθεση στην Καλαμαριά - Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος
Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Για πρώτη φορά στην Ευρώπη και για πρώτη φορά στην Ελλάδα υλοποιείται αυτό το ψηφιακό πλαίσιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.