- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
46χρονη προσποιούνταν τη δικηγόρο - Πάνω από 2 εκατ. ευρώ τα κέρδη της
Εξαπατούσε πολίτες με χρέη
Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία της η 46χρονη, που προσποιούμενη την δικηγόρο, φέρεται να εξαπάτησε δεκάδες ανθρώπους από το 2013 έως σήμερα, υποσχόμενη λύσεις σε χρέη προς τις τράπεζες και το Δημόσιο, αποκομίζοντας οφέλη που φέρεται να ξεπερνούν 2 εκατομμύρια ευρώ.
Η 46χρονη απολογήθηκε στον ανακριτή για σωρεία κατηγοριών καθώς φέρεται ως αρχηγός κυκλώματος που μέσω διάφορων τρόπων , ακόμη και μέσω μέντιουμ, εντόπιζε ανθρώπους με χρέη. Σύμφωνα με την δικογραφία, η δήθεν δικηγόρος, στην πραγματικότητα ανεπάγγελτη,υποσχόταν πως «θα λύσει όλα τα προβλήματα» καθώς εμφανιζόταν ως ειδήμονας σε ζητήματα χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και «κόκκινων» δανείων. Από τα στοιχεία της Αστυνομίας προκύπτει πως η 46χρονη έχει οφειλές στο Δημόσιο πάνω από 1.000.000 για τον περσινό ΕΝΦΙΑ καθώ φαίνεται να έχει αποκτήσει δεκάδες ακίνητα από θύματα της παράνομης ομάδας που εμπιστεύτηκαν την "δικηγόρο".
Μαζί με την αρχηγό του κυκλώματος στον ανακριτή απολογήθηκαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, ο σύζυγος της, ένας επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ και μία γυναίκα που εμφανιζόταν ως σωματοφύλακας της αρχηγού, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.