- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καθυστερήσεις στα δρομολόγια προαστιακού και μετρό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
Στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο
Αποκαταστάθηκε η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου και πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται κανονικά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Ωστόσο όμως, η κυκλοφορία των συρμών του μετρό προς το αεροδρόμιο θα γίνεται μετά εμποδίων, αφού οι επιβάτες του θα πρέπει να μετεπιβιβάζονται στον Προαστιακό στους σταθμούς Δ. Πλακεντίας και Νερατζιώτισσας, (με το ίδιο εισιτήριο) για να μεταβούν στον προορισμό τους.
Τα προβλήματα, καθυστερήσεις - τροποποιήσεις στα δρομολόγια προαστιακού και μετρό ξεκίνησαν από το πρωί λόγω μη αλλαγής τροχιάς στον Σιδηροδρομικό Σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, συμφωνα με ανακοίνωσή του ΟΣΕ.
Η αποκατάσταση του προβλήματος αναμένεται να εχει ολοκληρωθεί έως το βράδυ αφού συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ εργάζονται πυρετωδώς.
Όπως ενημέρωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια του Μετρό, στη διαδρομή Σ.Σ. Πλακεντίας (σταθμός μετεπιβίβασης) έως το αεροδρόμιο κι αντίστροφα, θα εξυπηρετούνται από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, με την εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, να δρομολογεί έναν επιπλέον συρμό ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και Αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.
Πρακτικά, το Αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας, με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, στις 23:03 και να αναχωρεί από το Αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.