- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηρακλειώτης ο 22χρονος φαντάρος που αυτοκτόνησε στη Ρω
Το τραγικό περιστατικό έζησε από απόσταση αναπνοής ο δεύτερος οπλίτης με τον οποίο έκαναν μαζί Σκοπιά
Σοκάρει η αυτοκτονία του φαντάρου στο φυλάκιο της Ρω. Ο οπλίτης εκτελούσε σκοπιά όταν για άγνωστο λόγο αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο.
Το περιστατικό έγινε νωρίς το πρωί, με τη διερεύνηση της υπόθεσης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο Chinook της Αεροπορίας Στρατού στη Ρόδο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.
Ο φαντάρος Ε.Τ. ήταν 22 ετών, καταγόταν από το Ηράκλειο Κρήτης και υπηρετούσε για 3,5 μήνες στη ΔΑΝ Μεγίστης. Ο στρατιώτης είχε παρουσιαστεί με την 2018 Β/ ΕΣΣΟ και είχε τοποθετηθεί στο Καστελόριζο. Περίπου στις 08:40 αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ έκανε σκοπιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό έζησε από απόσταση αναπνοής ο δεύτερος οπλίτης με τον οποίο έκαναν μαζί σκοπιά, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα τροπή στις έρευνες για το διπλό φονικό
Τι αναφέρουν πηγές του Πυροσβεστικού Σώματος
Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Δείτε τον χάρτη
Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την ολοκλήρωση και αξιολόγηση των τεχνικών αναφορών
50 θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων
Σε αυξημένη επιφυλακή η Πυροσβεστική
Τα απαραίτητα προσόντα και τα ηλικιακά όρια
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Το χρονικό του συμβάντος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.