- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αναβολή για να δικαστούν την Πέμπτη πήραν οι κατηγορούμενοι για τα χθεσινά επεισόδια, έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν να δικαστούν, αφού έκανε δεκτό το αίτημά τους να αναβληθεί η δίκη προκειμένου να βρουν συνήγορο υπεράσπισης, αποφάσισε να άρει την κράτησή τους.
Υπενθυμίζεται ότι διώκονται -κατά περίπτωση- για διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση, παράνομη κατοχή κροτίδων, απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης εναντίον αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατηγορίες που είναι σε πλημμεληματικό βαθμό.
Πρόκειται για τέσσερις άντρες και μία γυναίκα, 22 έως 47 ετών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.