- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τι φέρεται ότι είπε ο στρατιώτης που άνοιξε πυρ στο στρατόπεδο στα Χανιά
Προβληματισμός στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων από το πρωινό περιστατικό στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών
Μεγάλο προβληματισμό στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων προκαλεί το πρωινό περιστατικό στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, στα Χανιά, όπου στρατιώτης άρχισε να πυροβολεί κατά συναδέλφων του, δίχως ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.
«Εγώ είμαι κλέφτης φορτηγού, δεν είμαι στρατιώτης», φέρεται να δήλωσε ο αλεξιπτωτιστής μόλις συνελήφθη, αφού είχε διαφύγει από τη μονάδα του με φορτηγό.
Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός, που εκτελούσε υπηρεσία ως σκοπός, δεν επέστρεψε στο πόστο του και όταν εντοπίστηκε ύστερα από αναζήτηση των συναδέλφων του, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.
Ειδικότερα και σύμφωνα με το ΓΕΣ, ο στρατιώτης Α.Π. της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη», και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και ο εν λόγω στρατιώτης συνελήφθη από την ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατιώτης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία δεν είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι στην μονάδα, γεγονός που προκαλεί δυσφορία και ερωτηματικά και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για την επάρκεια των ψυχολογικών τεστ που πραγματοποιούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.