- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για τον εντοπισμό ενός βλήματος πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος στη θαλάσσια περιοχή της Σωτηρίτσας, αλλά και μιας νάρκης στην θαλάσσια περιοχή των Μεσαγγάλων ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα από πολίτες των περιοχών.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Λιμενικού Σώματος Αγιοκάμπου ανθυποπλοίαρχος Χρήστος Αντωνίου σημείωσε πως μετά την ενημέρωση που είχε η υπηρεσία σχετικά με τα πυρομαχικά, οργανώθηκε σήμερα το πρωί επιχείρηση εντοπισμού και εξουδετέρωσης των πολεμικών υλικών στα δύο σημεία.
Από την έρευνα εντοπίστηκε μόνο το βλήμα του πυροβόλου όπλου στην Σωτηρίτσα το οποίο και χρονολογείται από την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ σύμφωνα με τον κ. Αντωνίου δεν εντοπίστηκε η νάρκη στην περιοχή των Μεσαγγάλων πάρα τις εκτεταμένες έρευνες.
Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν βατραχάνθρωποι της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, στελέχη του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Αστυνομίας, ενώ η εξουδετέρωση του βλήματος στην Σωτηρίτσα πραγματοποιήθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Πώς γιορτάζεται από τη Σέριφο ως τα Μέγαρα
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.