- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα δικογραφία σε βάρος του Μπαρμπαρούση - Τι αφορά
Η καταδίωξη στην Εθνική Οδό το βράδυ της Παρασκευής
Τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και για τη συμπεριφορά που επέδειξε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών και στο επαρχιακό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας έχει ζητήσει η Ελληνική Αστυνομία.
Με εντολή του ίδιου του Αρχηγού, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, έχουν κληθεί να καταθέσουν όλοι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, από το Αντίρριο προς το Αγρίνιο, όπου ο Μπαρμπαρούσης ξέφυγε από μπλόκα της Τροχαίας, με σοβαρό κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα, προκειμένου να μη συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως έχει ζητηθεί από τις δικαστικές αρχές, μετά την άσκηση δίωξης για τα όσα είπε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή (σ.σ. κάλεσε τον στρατό σε πραξικοπηματική σύλληψη πολιτικών προσώπων)
Όπως έγινε γνωστό από πηγές του Αρχηγείου, σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας, ο Μπαρμαρούσης, ο οποίος ήταν μόνος του και οδηγούσε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volvo, δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας και τρέχοντας με ταχύτητα τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων με βροχή, προσπέρασε περιπολικό και διέφυγε από αυτά που τον καταδίωκαν. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο βουλευτής της ΧΑ ήταν το βουλευτικό.
Μέχρι το πρωί ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας κυρίως στην περιοχή του Ξηρομέρου, αλλά ο Μπαρμπαρούσης δεν είχε εντοπιστεί. Η εκλογική περιφέρεια του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής (σ.σ. διεγράφη από την ΚΟ) είναι η Αιτωλοακαρνανία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και χαλάζι
Διακόπτεται προσωρινά και η κυκλοφορία στο τμήμα Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά-Μοσχάτο της γραμμής 7
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ανακοινώνονται αύριο το πρωί, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών
Εκκενώνονται προληπτικά κοντινές πολυκατοικίες - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ
Θερμοκρασίες έως και 43 βαθμούς
Τι μπορούν να κάνουν οι πολίτες, γιατί είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν
Η σπουδαία τραγουδίστρια ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της
Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκονται τα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.