- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένα βρέφος μόλις 8 μηνών άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.
«Χθες το πρωί ήρθε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ένα βρέφος 8 μηνών το οποίο έφερε τα συμπτώματα του ιού της μηνιγγίτιδας. Δυστυχώς, η κατάστασή του ήταν πολύ βεβαρημένη», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost.gr o διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.
Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή έθεσαν σε προτεραιότητα το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Δυστυχώς, η μηνιγγίτιδα φαίνεται ότι ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο με αποτέλεσμα ο οργανισμός του μωρού να μην αντέξει και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.
Πηγή: cretapost.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διευκρινιστούν
Πώς και πού κάνετε αίτηση
Κλιμάκιο έχει μεταβεί στην περιοχή της πυρκαγιάς για την διερεύνηση των αιτίων της
Η σπείρα χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» ένα καφέ γνωστής αλυσίδας
Κατά τη διάρκεια ορκωμοσίας για την προαγωγή του
Ανάστατοι κάτοικοι βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια
Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
Ποιες είναι οι τιμές στην αγορά
Στο σημείο επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 11 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων
Εντοπίστηκε μέσα σε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Τρεις νεκρές αρκούδες σε 2 ημέρες - Τι καταγγέλει η περιβαλλοντική οργάνωση
Η μακροπρόθεσμη πρόγνωση για τη μέση θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.